De opkomst van kunststoffen boeidelen nu ook in woonwijken

Boeidelen

Is het u al opgevallen, dat steeds meer woningbezitters voor kunststoffen boeidelen voor hun woning kiezen? Het gebruik van deze kunststoffen variant biedt u verschillende voordelen ten opzichte van boeidelen van hout. Denk bijvoorbeeld aan de duurzaamheid van deze boeidelen! Een houten dakrandpaneel zult u eens in de zoveel jaar moeten schuren en opnieuw moeten verven. Wanneer u dit niet vaak genoeg of niet op de juiste wijze zou doen, ontstaat er al snel schade aan de boeidelen. Denk bijvoorbeeld aan schimmels die als gevolg van het vocht kunnen ontstaan, het kromtrekken van de boeidelen, enzovoorts. Bij een zeer ernstige schade moeten de dakrandpanelen vervangen worden.

Duurzaam

Duurzaamheid van boeidelen van kunststof

Veel woningbezitters kiezen voor kunststoffen boeidelen, door de zeer aantrekkelijke duurzaamheid hiervan. In tegenstelling tot de dakrandpanelen van hout, hoeven de kunststoffen varianten nauwelijks te worden onderhouden. Het afnemen van de dakrandpanelen met een doek of een verstelbare veger is vaak al voldoende. U zal hier jaren plezier aan beleven! Ook het gebruik van een hogedrukreiniger kan hulp bieden bij het reinigen van de dakrandpanelen van uw woning.

Tip: laat de dakrandpanelen door een gespecialiseerde partij plaatsen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de service van Keralit! Deze organisatie helpt jaarlijks tal van Nederlandse huishoudens bij het plaatsen van kunststoffen dakrandpanelen. Zo bent u zeker dat ze goed geplaatst zijn.

Schilder

Maak een keuze uit tal van verschillende kleuren

Naast de duurzaamheid van deze boeidelen van kunststof, worden deze dakrandpanelen in tal van verschillende kleuren aangeboden. Zo vindt u altijd een kleur, die aansluit bij de kleur van uw stenen of dakpannen. Een te groot contrast tussen beide kleuren zou uw woning een rommelige look kunnen geven! Specialisten op het gebied van kunststoffen dakrandpanelen kunnen u een overzicht geven van de mogelijkheden die u heeft, als u voor dit type boeidelen bij uw woning kiest.