De openslaande deuren maken mijn huis een stuk groter

De openslaande deuren maken mijn huis een stuk groter

582637_374750735914259_1029315243_n

Ik heb voor een tijdje geleden een nieuw huis gekocht en ben tot de ideeën gekomen om mijn huis te gaan verbouwen. Gelukkig zijn er een tal van manieren die ik vinden kan om mijn huis zo te maken hoe dat ik het zelf hebben wil. Zo wil ik maar al te graag de openslaande deuren hebben zodat ik een stuk mooier kan genieten van de rust en de ruimte om me heen als ik in de tuin zit. Nu moet er uiteraard eerst goed geklust worden zodat ik het zo heb en er ook langer ik kan blijven wonen. Gelukkig hoef ik me daarbij geen zorgen meer te maken en weet ik maar al te goed dat het gewoon een stuk makkelijker is als ik de bedrijven inschakel die mij ermee helpen het zo te maken. Different Doors heb ik gelijk opgebeld en gekeken wanneer ze even langs konden komen om te bekijken wat de mogelijkheden waren door het met eigen ogen te zien hoe dat de woning eruit ziet en hoe dat ze de openslaande deuren konden waarmaken bij mij die ik dan graag hebben wil. Ik kreeg gelijk te horen dat het helemaal geen probleem is en dat ik het zo kan regelen dat het gelijk geplaatst kon worden zonder dat er andere bedrijven in de weg zouden lopen. Nu dat het enkele dagen geleden is dat de openslaande deuren geplaatst zijn weet ik maar al te goed dat ik het veel eerder had moeten doen omdat het echt genieten is nu. Ik kan eindelijk in mijn tuin zitten zonder dat de deuren steeds dicht vallen of dat het niet de deuren zijn geworden die ik had gewild. Het voordeel wat ik heb bij Different Doors is dat je het zelf kan bepalen welke deuren je erin hebben wilt en daar zitten geen extra kosten aan  verbonden.