dakrandpaneel

Dakrandpanelen zijn goed zichtbaar op je huis en af en toe moet je de  dakrand vernieuwen. Maar wanneer de tijd aangebroken is dat dit weer nodig is, kies je dan de zelfde onderhoudsgevoelige panelen, of kies je voor onderhoudsarme die van betere kwaliteit zijn? Vaak kiezen mensen als ze hun dakrand vernieuwen voor betere kwaliteit. Ze zien het als een investering in hun huis.dakrandpaneel

Materiaal

De volschuim dakrandpanelen van Swish zijn voor het bekleden van dakranden, boeiboorden, windveren en voor nieuwbouw en renovatie toepassingen. Ze zijn gemaakt van volschuim met een co-extrusie toplaag die UV bestendig is. De panelen zijn makkelijk te monteren en dienen ook als beschermlaag tegen het weer. De dakrandpanelen zijn leverbaar in 12 verschillende kleuren.

Voordelen

Aan deze panelen zitten verschillende voordelen, om te beginnen met dat ze onderhoudsarm zijn. Ze zijn kleurvast, dus hoeven niet geverfd te worden en ze zijn makkelijk te plaatsen. Mocht je ze online willen bestellen en nog niet zeker zijn van de kleur, kan je ook altijd een gratis kleurmonster aanvragen in de kleuren die jij wil zien. Zo weet je zeker dan je de juiste keuze maakt, en wanneer de bestelling binnen komt je er gelijk mee aan de slag kan gaan. De dakrandpanelen van Swish zijn net zo makkelijk te bewerken als hout, dit komt door het lichte gewicht in combinatie met de massieve uitvoering en de goede verwerkingseigenschappen. Ook zijn de dakrandpanelen ideaal om te plaatsen op moeilijk bereikbare plekken. Doordat de producten altijd op voorraad zijn worden ze altijd binnen 48 uur geleverd. Zo kan je na bestellen bijna gelijk aan de gang!

dakrandpaneel