Een dakkoepel plat dak is feitelijk niet helemaal de juiste omschrijving van de producten van vlakkelichtkoepel.nl. Want bij de naam dakkoepel krijgen de meeste mensen toch een beeld van een bolle kunststof koepel, die boven het dak uitsteekt. Deze koepels zorgen wel voor daglicht, maar zijn doorgaans slecht geïsoleerd en kunnen flinke tocht veroorzaken. Bij de dakkoepel plat dak is dat heel anders. Deze dakkoepels zijn ten eerste plat. Doordat het glas in een frame zit kan er standaard HR++ glas worden gebruikt, dat uitstekend isoleert. Het gevolg is dat er bij een platte dakkoepel geen sprake is van energieverlies. Het tocht ook niet.

Dakkoepel plat dak heeft veel kwaliteit

Een dakkoepel plat dak van vlakkelichtkoepel.nl is in alle opzichten een kwaliteitsproduct. Doordat het glas van buitenaf niet zichtbaar is heeft je gebouw een mooiere uitstraling. De dakkoepel zelf is fraai afgewerkt. Het frame wordt behandeld met een witte poedercoating, die zorgt voor een strakke uitstraling. Ook zijn er diverse luxe opties beschikbaar. Om warmteoverlast in de zomer te voorkomen kun je kiezen uit warmte werend glas. Ramen die open kunnen is ook een optie. En als dat nog niet voldoende is kan er aanvullend zonwering worden geplaatst. Je hebt de keuze uit elektrische en handbediende zonwering.

Volledig afgemonteerde dakkoepel plat dak

Bijzonder is dat de dakkoepel plat dak enkele dagen nadat je hem hebt besteld helemaal afgemonteerd wordt geleverd. Je moet alleen een aannemer inhuren die de dakkoepel op de juiste manier op je dak kan plaatsen. Dat is niet moeilijk, maar door een aannemer in te huren is de kans minder groot dat er lekkage of tocht kan ontstaan. Op de dakkoepel zelf wordt tien jaar garantie gegeven.