CV Ketel onderhoud is heel belanrijk!

Welkom beste lezers, ik heb weer een stukje dat handig kan zijn voor je woning namelijk over CV Ketel onderhoud3__18__ms5.rvf_2 Calenta_40c_links_dicht_glossy.psd_presentatieVersie stairz! Maar eerst zou ik jullie heel graag willen bedanken dat er weer de tijd en moeite is genomen om dit stukje te lezen. Ik heb gemerkt dat er de laatste tijd steeds meer mensen zijn die mijn stukjes komen lezen. Heel veel van jullie geven ook nog eens positieve feedback door middel van reacties te plaatsten. Heel leuk allemaal, maar verder over het onderwerp. Ik was vorige winter allen thuis ik dacht lekker geen stres en geen zorgen, ik kan doen en laten wat ik wil. Dit was ook wel zo en het was heel erg leuk. Tot het op een dag heel erg koud werd buiten en ik besloot lekker binnen te blijven in mijn huisje. In het begin ging het allemaal goed tot dat het nacht werd en het echt koud begon te worden.

De verwarming kapot!

Opeens hoorde ik geen geluid meer van de verwarming en het werd niet veel later opeens steen koud. Ik heb de hele nacht alleen gezeten en ik had geen idee wat er precies aan de hand was. De volgende dag heb ik CV ketel onderhoud gebeld. En gelukkig had ik een abonnement, anders was het een duur grapje. Het bleek zelfs zo te zijn dat ze s’nachts ook gewoon werken, zeker een aanrader dus!