Altijd genieten onder je overkapping

plisse zonwering overkapping

Een overkapping heb je om zomer en winter ervan te kunnen genieten, toch is het vaak in de zomer te warm om er onder te zitten door de warmte van de zon. Al snel verkas je weet naar binnen, zodat je eigenlijk nog niet veel plezier hebt van je overkapping. Door gebruik te maken van een plissé zonwering overkapping, blijf je heerlijk tot in de late uurtjes genieten van een mooie zomerdag. Het doek is zonwerend en verkrijgbaar in verschillende kleuren, een prachtig aluminium profiel waarin het doek is verwerkt.

plisse zonwering overkapping

Een lust voor het oog

Naast het tegenhouden van de zon, is een plissé zonwering overkapping ook een lust voor het oog. Gelukkig is er voor elke overkapping een zonwering beschikbaar, zodat je in de zomer ook kunt profiteren. Natuurlijk wordt de zonwering door een specialist opgemeten, zodat deze altijd perfect op maat gemaakt wordt. De zonwering houdt niet alleen de zon tegen, maar is ook echte raamdecoratie om te zien. Het monteren van de zonwering kun je eenvoudig zelf doen, door middel van een magneetband. Een bedieningsstok of geïntegreerde trekbalken zorgen dat je de zonwering eenvoudig kunt bedienen.

Kleuren van het stof

Niet iedereen houd van dezelfde kleuren, bij het kiezen van een plissé zonwering overkapping zijn er diverse kleuren beschikbaar. Het profiel waar de zonwering aan hangt, is tevens ook verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, op deze manier heb je altijd een prachtige uitstraling van je zonwering bij de overkapping. Tegen een meerprijs zijn er ook andere kleuren beschikbaar, zodat je hiermee kan combineren. Of je nu in Groningen of Rotterdam woont, een zonwering van terrasplisse.nl kun je altijd gebruiken. Heb je voor de zonwering nog andere wensen, dan kun je deze kenbaar maken aan de specialist bij het inmeten van de zonwering.