Afgeschermd achter het raamfolie

Voor klanten heb ik wel vaker raamfolie gemaakt in opdracht, dan gingen we samen zitten voor een ontwerp. Bijvoorbeeld als een advocatenkantoor een bepaalde uitstraling wilde geven aan het pand, dan bestuurde of maakte ik de huisstijl en creëerde er dan vervolgens een nieuwe uitstraling mee voor ze. Het heeft altijd gewerkt, en ik ben altijd tevreden geweest over de resultaten die we van Plak Het Zelf, want daar laat ik het sinds dag een uitvoeren, terug kregen. Het was echter nooit eerder in me opgekomen ook voor mijn eigen huis wat op raamfolie te laten drukken. Onlangs drong het tot me door dat ik in plaats van alleen gordijnen toch nog wel wat meer privacy aan de voorzijde van mijn huis wilde. Mensen kijken er toch altijd wel erg naar binnen, temeer omdat de ramen zo ver naar beneden doorlopen. Dat zinde me op een gegeven moment niet echt meer en dus ging ik nadenken over een ontwerp. Ik heb het raamfolie nog best subtiel laten uitvoeren, rond de zeventig centimeter in breedte bijvoorbeeld, maar verder beslaat het de gehele lengte. Je krijgt er een heel horizontaal karakter mee zo, en gelukkig zit je lekker afgeschermd achter mooi raamfolie.

glasfolie_bedrukt_huisstijl-200x150 raamfolie-plakken-plakhetzelf-logo

Voor mijzelf liet ik heel subtiel glasfolie ontwikkelen

 

Onlangs liet ik voor het eerst voor mijzelf glasfolie ontwerpen. In mijn hoedanigheid als grafisch designer heb ik het al wel eerder ontworpen en gebruikt, maar dan voor klanten. Je wilt niet weten hoeveel klanten hiervan gebruik maken, het is echt heel gebruikelijk natuurlijk. Mensen kunnen met het pand dat zij gebruiken voor hun bedrijf veel meer doen om de aandacht te trekken dan ze van tevoren misschien denken, en een van de dingen waarin je echt kunt excelleren is opvallen met glasfolie. Het glas zit er toch al in, waarom niet zorgen dat je er op de een of andere manier goed gebruik van maakt? Bovendien zit je dan ook net iets meer afgeschermd van de wereld die er aan je raam voorbij trekt, en dat is in de meeste gevallen ook geen slecht idee. Bovendien kun je er de uitstraling van je pand echt mee kleuren, kun je er echt je eigen stempel op drukken – en in feite is dat gratis reclame. Voor mijzelf thuis heb ik heel subtiel glasfolie laten ontwikkelen, echt verfijnd en echt passend bij een woonhuis.